Cuba
Share on facebook
Compartir en Facebook

Szél Bernadett is kapott egy félrement levelet

Szél Bernadett még három hónappal ezelőtt fordult a Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézményhez közérdekű adatigényléssel. Többek között arra volt kiváncsi, az intézményben van-e ferőzött, a járvány kezdete óta hány gondozott, illetve gondozó fertőződött meg, és hány gondozó van esetleg kórházban.

Választ most kapott, és véletlenül megküldték neki a fenntartó Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének levelét is, amiből kiderül, minden kérdésre a minisztériumból érkezett a válasz, nem pedig az otthonból.

Persze csak ha válasznak tekinthetjük, hogy a legtöbb kérdésre azt írták, nem kezelnek vele kapcsolatos adatot, elutasítják a választ, vagy nem tudják. Az angolnaszerű válaszadásra szép példa amikor „A járvány kezdete óta hány gondozott, illetve gondozó fertőződött meg koronavírussal?” kérdésre azt válaszolták:

A kérdés pontos időpontot nem tartalmaz, így az intézmény nem tud adatot szolgáltatni.

A három hónapja feltett, „jelenleg” kezdetű kérdésekre pedig a mostani, aktuális helyzetről számoltak be. A képviselő kérdéseit, illetve az azokra érkezett válaszokat itt olvashatja.

Szél Bernadett volt, aki hivatali visszaélés miatt tett feljelentést Müller Cecília ellen, aki véletlenül Hadházy Ákosnak is elküldte azt az emailt, amelyben a kollégáit arról tájékoztatta, hogy nem jó indoklással utasították el a parlamenti képviselő adatigénylését.

Elindult a Zacc! Itt találsz meg mindent, ami a Telex hagyományos hírei között nem fér el. A Zacc könnyű, vicces, szórakoztató, megható es néha biztos bosszantó is lesz, úgyhogy ideális lesz arra, hogy ezzel öblítsd le a napi híreket!

Lee mas

Cuota:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Publicaciones

Artículos Relacionados